Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να παραδίδει μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη υπηρεσία στους χρήστες. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους. 

Δήλωση περί απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η GOLDAIR CARGO Α.Ε αναγνωρίζει τη σημασία της εχεμύθειας και της εμπιστοσύνης των πληροφοριών που της παρέχονται και συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Παρακαλούμε να μελετήσετε την παρούσα Δήλωση περί Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «η Δήλωση») προκειμένου να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τύπο των πληροφοριών που συλλέγουμε για εσάς μέσω της παρούσας ιστοσελίδας και πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες που συλλέγουμε είτε διαδικτυακά είτε μέσω των επαγγελματικών υπηρεσιών μας, είτε μέσω της επικοινωνίας/συνεργασίας με κάθε τρίτο

Γενικά, μπορείτε να επισκέπτεστε το δικτυακό τόπο της GOLDAIR CARGO Α.Ε χωρίς να μας λέτε ποιος είστε και χωρίς να παρέχετε οποιαδήποτε προσωπικά σας στοιχεία. Άλλες φορές, μπορεί να μας χορηγείτε προσωπικά σας δεδομένα οικειοθελώς έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε πληροφόρηση ή/και συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Παρακαλούμε να μελετήσετε την παρούσα Δήλωση προκειμένου να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που συλλέγουμε, αποθηκεύουμε, χρησιμοποιούμε, διαβιβάζουμε και προστατεύουμε τις πληροφορίες/προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε.

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ενδεχομένως να μας παράσχετε κάποια προσωπικά στοιχεία σε διάφορες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, μπορεί να μας παράσχετε ορισμένα στοιχεία, όπως π.χ. το όνομα και την ταχυδρομική ή ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να διεκπεραιώσουμε μια παραγγελία ή να μας παράσχετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για να εξοφλήσετε τις υπηρεσίες μας ή να αγοράσετε κάτι από εμάς. Σκοπός μας είναι να σας ενημερώσουμε πώς και εάν θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία, εφ’ όσον ρητά συναινέσετε προς τούτο. Κατά την περιήγησή σας, θα σας παρέχεται η δυνατότητα να δηλώσετε ότι δεν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες ως βάση για περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας πέραν της εκπλήρωσης των αιτημάτων σας. Στην περίπτωση αυτή, θα σεβαστούμε την επιθυμία σας.

Οι ακόλουθες παράγραφοι περιγράφουν λεπτομερέστερα πώς η GOLDAIR CARGO Α.Ε μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία και με ποιον μπορεί να τα μοιραστεί. Ανάλογα με το είδος του ιστότοπου (site) της GOLDAIR CARGO Α.Ε που επισκέπτεστε, μπορεί να ισχύουν μία ή περισσότερες από αυτές τις παραγράφους. Για παράδειγμα, εάν παραγγείλετε ένα προϊόν από κάποιο ιστότοπο (site) της GOLDAIR CARGO Α.Ε, ο χειρισμός των στοιχείων σας θα γίνει όπως περιγράφεται στις παραγράφους "Διεκπεραίωση της συναλλαγής σας" και "Χρήση για σκοπούς μάρκετινγκ".

 

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

-Προσωπικές πληροφορίες πελατών μας, καθώς και εκπροσώπων τους, όπως όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο, οικονομικά και φορολογικά δεδομένα

-Προσωπικές πληροφορίες καταναλωτών, όπως όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο. που μας χορηγούν οι πελάτες μας, δυνάμει μεταξύ μας συμφωνιών, για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων, για τη διεκπεραίωση παραγγελίας. Τα δεδομένα αυτά διατηρούμε με ασφαλή τρόπο (βλ. κατωτέρω υπό «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ»). Για τη νόμιμη συλλογή των δεδομένων αυτών δε φέρουμε ευθύνη.

-Δεδομένα προμηθευτών μας, και υποψήφιων προμηθευτών, όπως όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο, φορολογικά δεδομένα, οικονομικά δεδομένα

Δεδομένα υποψήφιων εργαζομένων, όπως όνομα, διεύθυνση, βιογραφικά σημειώματα

-Στοιχεία Διαδικτυακής δραστηριότητας που προκύπτουν κατά την επίσκεψη και την περιήγηση στον ιστότοπό μας, όπως διεύθυνση IP, λειτουργικό σύστημα,

 

ΣΚΟΠΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

-Ταυτοποίηση κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα

Εάν έχετε δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό με προηγούμενη εγγραφή σας, θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας κατά την είσοδό σας στο λογαριασμό.

-Διεκπεραίωση παραγγελίας, τιμολόγηση υπηρεσιών

Εάν ζητήσετε κάτι από κάποιο ιστότοπο της GOLDAIR CARGO Α.Ε, π.χ. προϊόν ή υπηρεσία, επανάκληση (callback) ή συγκεκριμένο υλικό μάρκετινγκ, θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που μας παρέχετε για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας ή να διεκπεραιωθεί τυχόν παραγγελία. Μπορεί επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας στο πλαίσιο εσωτερικής έρευνας ικανοποίησης πελατών με αφορμή μια συναλλαγή.

- Έλεγχος πιστοληπτικής ικανότητας προμηθευτών/αντισυμβαλλομένων

Έχουμε έννομο συμφέρον να προβαίνουμε σε ελέγχους της πιστοληπτικής ικανότητας των προμηθευτών και αντισυμβαλλομένων μας για την λειτουργία της επιχείρησης και την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών εκ μέρους μας.

- Χρήση για σκοπούς μάρκετινγκ

Τα στοιχεία που παρέχετε στην GOLDAIR CARGO Α.Ε μέσω του ιστότοπού της μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν από την GOLDAIR CARGO Α.Ε και επιλεγμένους τρίτους για σκοπούς μάρκετινγκ, αλλά μόνο εάν μας δώσετε ρητά τη συγκατάθεσή σας.

-Έλεγχος αναφορικά με οφειλές

Τα στοιχεία που μας έχετε χορηγήσει στο πλαίσιο μιας συναλλαγής μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο της εκπλήρωσης των νόμιμων υποχρεώσεών σας έναντι της εταιρείας μας.

-Διαχείριση αιτημάτων

Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας κατά τη διαχείριση αιτημάτων σας που σχετίζονται με την εξυπηρέτησή σας ή την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας.

-Διαχείριση βιογραφικών για την επιλογή προσωπικού

-Παρακολούθηση της Ποιότητας των Υπηρεσιών

Για ορισμένες διαδικτυακές συναλλαγές μπορεί να χρειαστεί να μας καλέσετε ή να σας καλέσουμε. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι γενική πρακτική της GOLDAIR CARGO Α.Ε είναι να παρακολουθεί και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να καταγράφει αυτές τις κλήσεις για σκοπούς εκπαίδευσης προσωπικού ή διασφάλισης ποιότητας. Για κάθε τέτοια περίπτωση θα ενημερώνεστε προκαταβολικά ενώ τα δεδομένα θα συλλέγονται και αποθηκεύονται με τις ανωτέρω αναφερόμενες μεθόδους.

-Ασφάλεια δικτύου

Η διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που αποδίδεται στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επιτρέπει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στους υπολογιστές εξυπηρέτησης δικτύου (servers) να αναγνωρίζονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους. Οι διευθύνσεις IP από τις οποίες φαίνεται ότι προέρχονται οι επισκέπτες μπορεί να καταγράφονται για λόγους ασφάλειας της τεχνολογίας της πληροφορίας και διάγνωσης των συστημάτων. Αυτά τα δεδομένα μπορεί επίσης να χρησιμοποιούνται σε συγκεντρωτική μορφή προκειμένου να πραγματοποιηθεί ανάλυση των τάσεων και της απόδοσης του ιστότοπου. 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ

Δεν μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα με τρίτους που δεν είναι συνδεδεμένοι μαζί μας, εκτός αν κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο για τους νόμιμους επαγγελματικούς μας σκοπούς και τις επιχειρηματικές μας ανάγκες ή/και εφόσον επιβάλλεται ή επιτρέπεται από το νόμο.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με άλλα τμήματα της GOLDAIR CARGO Α.Ε, ή τρίτα μέρη, όπως για παράδειγμα, εμπορικούς Συνεργάτες της GOLDAIR CARGO Α.Ε, χρηματοοικονομικά ιδρύματα, μεταφορικές εταιρείες, ταχυδρομικές ή κρατικές αρχές (π.χ. Τελωνειακές αρχές) προκειμένου να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας, να διεκπεραιωθεί νόμιμη συναλλαγή μεταξύ μας, ή για να εκπληρώσουμε νόμιμη υποχρεώση μας. Πρακτική της GOLDAIR CARGO Α.Ε είναι να δεσμεύει συμβατικά τους εν λόγω προμηθευτές ώστε με τη σειρά τους να χειρίζονται τις πληροφορίες με τρόπο σύμφωνο προς το νόμο και την πολιτική της GOLDAIR CARGO Α.Ε.

Επίσης, η GOLDAIR CARGO Α.Ε μπορεί να διαβιβάζει ορισμένα προσωπικά δεδομένα εκτός γεωγραφικών συνόρων σε εξωτερικές εταιρίες που συνεργάζονται με εμάς ή για λογαριασμό μας. Η GOLDAIR CARGO Α.Ε μπορεί επίσης να αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα σε κάποια δικαιοδοσία διαφορετική από αυτήν όπου βρίσκεστε.

Η GOLDAIR CARGO Α.Ε μπορεί επίσης να αποκαλύπτει προσωπικά δεδομένα προκειμένου να απαντήσει σε νόμιμα αιτήματα υπηρεσιών επιβολής του νόμου ή όταν αυτό απαιτείται από τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας ή δικαστικές αποφάσεις. 

Η GOLDAIR CARGO Α.Ε. δεν πωλεί προσωπικά δεδομένα σε οποιουσδήποτε τρίτους. Επίσης, η GOLDAIRCARGO Α.Ε. δεν θα διαβιβάσει τα προσωπικά δεδομένα που της παρέχετε σε οποιουσδήποτε τρίτους.

  • Στην περίπτωση που δεδομένα σας διαβιβαστούν για νόμιμούς λόγους σε χώρες εκτός Ε.Ε., λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ώστε η διαβίβαση να λαμβάνει χώρα μόνο εάν διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο προστασίας των προσωπικών δεδομένων είτε, για παράδειγμα, με την υπογραφή συμβατικών ρητρών της Ε.Ε. είτε βάσει σχετικής απόφασης επάρκειας της Ε.Ε.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Σκοπός μας είναι να προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και να διατηρούμε την ποιότητά τους. Εφαρμόζουμε κατάλληλα μέτρα και διαδικασίες, ώστε να προστατεύουμε τα στοιχεία σας καθ’ όσο χρόνο τα διατηρούμε.

Για όλο το χρονικό διάστημα στο οποίο κατέχουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, έχουμε ενσωματώσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε αυτά να προστατεύονται από τυχόν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη ή αλλοίωση και καταστροφή. Ειδικότερα (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά):

  • Κρυπτογραφούμε και ανωνυμοποιούμε τα συλλεχθέντα δεδομένα.
  • Διαθέτουμε λειτουργία Ασφαλούς περιήγησης στο site μας.
  • Ελέγχουμε με φυσικά και ηλεκτρονικά μέτρα ασφαλείας (firewalls) τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων σας, όσο και την μετέπειτα αποθήκευσή τους από εμάς.
  • Όλες οι ανωτέρω ενέργειες γίνονται από συγκεκριμένους εξουσιοδοτημένους ειδικά υπαλλήλους μας, οι οποίοι συμβατικά δεσμεύονται να τηρούν τις υποχρεώσεις που ο νόμος ορίζει σχετικά με την προστασία των δεδομένων σας. Κατά τον τρόπο αυτόν, πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία έχουν μόνο άτομα (υπάλληλοι ή προμηθευτές μας) τα οποία είναι κατάλληλα ενημερωμένα ώστε να διασφαλίσουν το απόρρητο της συλλογής και επεξεργασίας τους, αλλά και συμβατικά υπέχουν αστικές και ποινικές κυρώσεις σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβάσεως.

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Κατά διαστήματα μπορεί να συμπληρώνουμε τα στοιχεία που μας παρέχετε μέσω του ιστότοπου της GOLDAIR CARGO Α.Ε με πληροφορίες από άλλες πηγές, όπως π.χ. πληροφορίες που επιβεβαιώνουν τη διεύθυνσή σας ή άλλες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με επιχειρήσεις. Αυτό το κάνουμε για να διατηρούμε ακριβή τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει και να σας εξυπηρετούμε καλύτερα.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η GOLDAIR CARGO Α.Ε διατηρεί τα δεδομένα σας μόνο για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητα για τον σκοπό για τον οποίο συνελέγησαν ή μέχρις ότου ζητηθεί η διαγραφή τους (εάν αυτό συμβεί νωρίτερα), με την ρητή εξαίρεση των περιπτώσεων που ο νόμος ή οι δεσμευτικές συμβάσεις ορίζουν διαφορετικά. Οι χρόνοι διατήρησης των προσωπικών δεδομένων αποτυπώνονται στα αρχεία δραστηριοτήτων επεξεργασίας που τηρεί η εταιρεία μας.

Μερικές κατηγορίες δεδομένων διατηρούνται για μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα για το σκοπό προάσπισης των δικαιωμάτων της εταιρείας και την άσκηση των νόμιμων αξιώσεών της. Η επεξεργασία στις περιπτώσεις αυτές θα διαρκέσει όσο χρόνο απαιτείται για την παραγραφή των εκατέρωθεν αξιώσεων, την αμετάκλητη περάτωση δικαστικής ή διοικητικής διαδικασίας, στην οποία ενδέχεται να εμπλακούμε ή την ολοκλήρωση διαδικασίας εξωδικαστικής επίλυσης διαφοράς μεταξύ μας.

Αναφέρουμε επιπροσθέτως τις περιπτώσεις διερεύνησης ατυχήματος και περιστατικού ασφάλειας.

 

ΑΣΚΗΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Οποτεδήποτε έχετε το δικαίωμα, επικοινωνώντας μαζί μας, να αιτηθείτε όπως ασκήσετε ή λάβετε χωρίς χρέωση (εκτός εάν η αίτηση είναι πέραν του ευλόγου) πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας από τα άρθρα 12-22 του Κανονισμού 679/2016:

-Το δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων

-Το δικαίωμα πρόσβασης στις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς

-Το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των ανακριβών πληροφοριών που διατηρούμε για -εσάς

-Το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας ή να σταματήσουμε την επεξεργασία ή τη συλλογή τους σε ορισμένες περιπτώσεις

-Το δικαίωμα διακοπής μηνυμάτων άμεσου μάρκετινγκ

-Το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε στοιχεία των δεδομένων σας είτε σε εσάς είτε σε άλλο πάροχο υπηρεσιών

Όλα τα ανωτέρω δικαιώματα ασκούνται με την υποβολή αιτήματος στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της εταιρείας, στα εξής στοιχεία:

Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (D.P.O.) του Ομίλου «GOLDAIRCARGO» κα. Αργυρή Καλλινίκου (τηλέφωνο: 2111804213, e-mail: dpo@goldair.gr)

Η εταιρεία μας έχει υποχρέωση να σας απαντήσει εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος. Εάν το αίτημα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο ή συντρέχουν λόγοι αυξημένου αριθμού αιτημάτων, η προθεσμία αυτή παρατείνεται για έναν μήνα.

Πέραν των ανωτέρω δικαιωμάτων διατηρείτε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλέφωνο: (0030) 210 6475600

Φαξ: (0030) 210 6475628

Ε-mail: contact@dpa.gr.

 

Cookies, Web Beacons ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Cookies

Τα cookies είναι μικρά τμήματα κειμένου που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση πληροφοριών σε προγράμματα περιήγησης. Τα cookies χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση και λήψη αναγνωριστικών και άλλων πληροφοριών σε υπολογιστές, κινητά και άλλες συσκευές. Τα χρησιμοποιούμε προκειμένου να γίνεται εύρυθμη η λειτουργία του siteαυτού, αφού με τη χρήση τους, το site «θυμάται» τις ενέργειες και προτιμήσεις σας για μια περίοδο χρόνου, ούτως ώστε να μη χρειάζεται να τις επαναφέρετε στην επόμενη είσοδό σας στο site ή σε επιμέρους σελίδες του.Το cookie είναι ένα σύνολο δεδομένων το οποίο μπορεί να αποστέλλεται από το site στο browser του υπολογιστή σας και στη συνέχεια αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας ως ανώνυμο ίχνος, μέσω του οποίου μπορεί να αναγνωριστεί ο υπολογιστής σας, αλλά όχι εσείς.

Συλλέγουμε τις πληροφορίες που αναφέρονται στις προηγούμενες παραγράφους μέσω της χρήσης διαφόρων τεχνολογιών, μία από τις οποίες είναι τα λεγόμενα "cookies". Μερικές ιστοσελίδες της GOLDAIR CARGO Α.Ε χρησιμοποιούν cookies, που αποστέλλονται από την GOLDAIR CARGO Α.Ε ή τρίτους προμηθευτές της, ή άλλες τεχνολογίες με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να ορίσετε στο browser σας να εμφανίζεται ερώτηση πριν τη λήψη ενός cookie, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να αποφασίζετε κάθε φορά αν θα το αποδεχθείτε. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε εντελώς τα cookies στο browser σας. Ωστόσο, εάν το κάνετε, μερικά sites μπορεί να μη λειτουργούν κανονικά.

Πώς χρησιμοποιούμε τα Cookies

Η χρήση των cookies αποσκοπεί στα κάτωθι:

·         Μέτρηση επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας

·         Ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας

·         Καταγραφή επιλογών κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα (π.χ. γλώσσα)

Τύποι cookies που χρησιμοποιεί η παρούσα ιστοσελίδα:

·         Session τα οποία διαγράφονται κατά την έξοδο του χρήστη από το browser

·         Persistent τα οποία παραμένουν για ένα χρονικό διάστημα στην συσκευή του χρήστη για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, π.χ. Google analytics ( _ga, _gid, _gat)

·         First-party cookies, τα οποία δημιουργούνται από την ιστοσελίδα που επισκέπτεται ο χρήστης

·         Third-party cookies, τα οποία δεν δημιουργούνται από το site, αλλά από κάποιον τρίτο. Ο ιστότοπος της GOLDAIR CARGO Α.Ε χρησιμοποιεί third-party cookies για την υπηρεσία google analytics.

Στα δεδομένα που αντλούνται από τα cookies έχουν πρόσβαση μόνο εξουσιοδοτημένοι χειριστές της GOLDAIR CARGO Α.Ε και δεν εκτίθενται ή αποκαλύπτονται σε τρίτους.

Πώς να ελέγχετε τα Cookies

Έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε και να διαγράφετε τα cookiesκατά τη θέλησή σας, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις ρυθμίσεις επισκεφθείτε τη σελίδα aboutcookies.org., επισκεφτείτε τις σελίδες βοήθειας του προγράμματος περιήγησης ή της συσκευής σας. Πάντα μπορείτε να διαγράψετε όλα ταcookiesπου βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας όπως επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε όλους τους browsersπου χρησιμοποιείτε για να εμποδίσετε την εγκατάστασή τους.Θα πρέπει να έχετε υπ’ όψη σας ότι στην περίπτωση αυτή, ορισμένα τμήματα του site μπορεί να μην λειτουργούν σωστά αν απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησης.

Ειδικά για την ιστοσελίδα της GOLDAIRCARGO Α.Ε, μπορείτε εύκολα να αποδεχτείτε ή αρνηθείτε την χρήση των cookiesεπιλέγοντας σε ένα από τα κάτωθι links: Αποδέχομαι τη χρήση cookies / Δεν επιθυμώ τη χρήση cookies.

 

Δεδομένα Clickstream

Μερικές φορές συλλέγουμε στοιχεία που δεν μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένο πρόσωπο ("μη προσωποπαγή") από τις επισκέψεις στο site μας, τα οποία μας βοηθούν να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Για παράδειγμα, καταγράφουμε τα domains από τα οποία προέρχονται οι επισκέψεις και μετράμε τις δραστηριότητες των επισκεπτών στο site της GOLDAIR CARGO Α.Ε, αλλά με τρόπο που διατηρεί τα συλλεγόμενα στοιχεία μη προσωποπαγή. Οι πληροφορίες αυτές ονομάζονται και "δεδομένα clickstream". Η GOLDAIR CARGO Α.Ε ή άλλοι εκ μέρους της μπορεί να χρησιμοποιήσουν αυτά τα στοιχεία για να αναλύσουν τις τάσεις και τα στατιστικά δεδομένα και να μας βοηθήσουν να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Επίσης, όταν συλλέγουμε προσωπικά σας στοιχεία στα πλαίσια μιας συναλλαγής, μπορεί να καταγράψουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη συναλλαγή σε μορφή μη προσωποπαγή και να τις συνδυάσουμε με άλλες μη προσωποπαγείς πληροφορίες, π.χ. δεδομένα clickstream. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται και αναλύονται μόνο αθροιστικά, με σκοπό την κατανόηση τάσεων και μοτίβων. Οι πληροφορίες αυτές δεν εξετάζονται σε επίπεδο μεμονωμένων χρηστών.

 

Web Beacons

Το site της GOLDAIR CARGO Α.Ε χρησιμοποιεί web beacons ή άλλες τεχνολογίες με σκοπό την προσαρμογή αυτού του site με γνώμονα την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες. Οι τεχνολογίες αυτές μπορεί να χρησιμοποιούνται σε διάφορες σελίδες στο site της GOLDAIR CARGO Α.Ε. Όταν ένας επισκέπτης επισκέπτεται αυτές τις σελίδες, παράγεται ειδοποίηση σχετικά με αυτή την επίσκεψη, την οποία μπορεί να επεξεργαστούμε εμείς ή οι προμηθευτές μας. Τα web beacons συνήθως λειτουργούν σε συνδυασμό με τα cookies. Εάν δεν θέλετε να συσχετίζονται οι πληροφορίες των cookies με τις επισκέψεις σας σε αυτές τις σελίδες, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies στο browser σας.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Ορισμένες εταιρείες μάς βοηθούν να παρέχουμε διαδραστικές on-line διαφημίσεις, όπως π.χ. διαφημιστικά banners. Οι εταιρείες αυτές μπορεί να συλλέγουν και να χρησιμοποιούν πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες, με σκοπό να μας βοηθούν να κατανοούμε καλύτερα τις προσφορές, τις δραστηριότητες προώθησης και τα είδη των διαφημίσεων που έχουν τη μεγαλύτερη απήχηση στους πελάτες μας. Οι συλλεγόμενες πληροφορίες είναι αθροιστικές και κατά συνέπεια δεν μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένα πρόσωπα. Ωστόσο, εάν προτιμάτε οι εταιρείες αυτές να μην συλλέγουν τέτοιες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το site http://www.networkadvertising.org/ και να ακολουθήστε τις οδηγίες για την εξαίρεσή σας ("opt-out") από τη συλλογή αυτών των πληροφοριών.

 

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ GOLDAIR CARGO Α.Ε.

Ο ιστότοπος της GOLDAIR CARGO Α.Ε. μπορεί να περιέχει διασυνδέσεις προς άλλους ιστότοπους (sites). Η GOLDAIR CARGO Α.Ε. δεν είναι υπεύθυνη για τις πρακτικές χειρισμού δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αυτών των sites, ούτε και για το περιεχόμενό τους.

 

ΠΑΙΔΙΑ

Η GOLDAIR CARGO Α.Ε αντιλαμβάνεται τη σημασία της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των παιδιών, ειδικά σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον. Συγκεκριμένα, οι ιστότοποί μας δεν απευθύνονται σε παιδιά κάτω των 16 ετών. Η πολιτική μας είναι να μην συλλέγουμε ποτέ ούτε να τηρούμε εν γνώσει μας δεδομένα σχετικά με οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 16 ετών.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Οποτεδήποτε τροποποιείται ουσιωδώς η παρούσα δήλωση, θα υπάρχει σχετική ειδοποίηση στο home page (αρχική σελίδα) αυτού του site για διάστημα 30 ημερών.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία επιθυμείτε σχετικά με όλα τα ανωτέρω, σας παρακαλούμε να απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (D.P.O.) του Ομίλου «GOLDAIRCARGO» κα. Αργυρή Καλλινίκου (τηλέφωνο: 2111804213, e-mail: dpo@goldair.gr)

 

Τα νέα μας

Gordair cargo more news

Logistics Center Αθήνας

banner

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

economics

contact us 3

Goldair Cargo logo

Πνευματικά δικαιώματα © 2011 - 2013 Goldair cargo SA, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

TruckAirplaneShipClark